4 autó, amivel tuti sikered lesz a nőknél

Dübörög a nyár, fesztiváltól, Balatonig, a belvárosi buli negyedtől a horvát tengerpartig keresztbe kasul utazunk, autózunk. Persze, hogy nem mindegy, hogy milyen járgánnyal tesszük, pláne ha számít a külvilág véleménye, netán szeretnénk jó benyomást gyakorolni a gyengébbik nemre is. A következőkben összegyűjtünk négy olyan autót, vagy szegmenset, mellyel biztosan nem nyúlsz mellé és hatásos lesz az első belépőd, úgy hogy a kulcstartó sem ciki a randi közben az asztalra téve.
  1. A 3-as BMW

Mivel is kezdhetnénk mással? A 4 propeller, és ami mögötte van státuszszimbólum, amióta világ a világ és létezik a márka. A kiváló bajor műremek közül is kiemelkedik a 3-as széria. Ki ne emlékezne a tévéből Matula nyomozóra, aki Frankfurt utcáin nyomta a gázt a gyönyörű E30-nak, de a fiatalabbak akár felidézhetik a Cobra 11 Semir Gerkhanját is, aki az egymást követő epizódokban három generáció 3-as BMW-jét zúzta, pörgette, faroltatta. Szóval ez a típus tuti nyerő. Az 1975-től indult modellszéria immár a hatodik generációnál jár, de a siker töretlen. Ha ezt választod, tuti nem fogsz mellé vele. Lehet a klasszikus sorhatos benzinmotorral, vagy akár dízel, mindegy, hogy coupé, vagy kabrió, a sztenderd hátsókerekes, vagy a hipercool M-széria tagja, biztosan imádni fogod, ahogy a lányok is veled együtt.
  1. GTI „hothatch”

A kalsszikus boyracer gép. Ha nem cseng ismerősen a kategória neve, talán majd a „nagykövetek”: Golf GTI, Honda Type R, Toyota TS, Seat Cupra, Megane RS, Focus ST. A középkategóriás, széles körben szeretett és használt hétköznapi autók utcai tuning változatai valóban külön kasztot alkotnak. Csak annyira emelkednek ki a forgalomból, hogy a laikusabbnak is feltűnjön, csak annyival erősebbek, hogy pont győzzön a lámpás gyorsulások javánál és csak annyival drágább hozzájutni, hogy még ne kelljen hozzá arab sejknek lenned. Igazi joker megoldás, hisz a hétköznapokban jól használható autót kapsz, ami kicsit izgalmasabb külsővel, kicsit mérgesebb motorral, kicsit egyedibb vezetési élménnyel ajándékoz meg. Persze a műfajon belül, ahogy máshol is, él és virágzik a házi tuning, annak minden vadhajtásával, de nem lehetetlen még egyben lévő, nem vállalhatatlan használt példányt találni, ami ha a külsejével nem is feltétlenül, de az első gázadással biztosan megremegteti a választott nő mellkasát.
  1. A nagyok

Semmi ördöngösség, vagy titok nincs benne: egy terepjáró, magasan a forgalom felett mindig menő. Persze a szegmensen belül elég tarka a mezőny, de azért van egy-két olyan, elérhető árú versenyző, amivel tuti a siker. Ha ezt a kategóriát választanád érdemes alaposan körbe járni, és a vételár mellett nem árt kalkulálni a fenntartás költségeivel is. Az egyik jónak tűnő választás a VW csoport terepjárója, a Touareg. Nagy is, terepjáró is, de mégsem egy Merci, vagy BMW ami mára nehezen mossa le magáról a negatív plecsniket és előítéletet. Mindent tud, amit tudnia kell: Robosztus, határozott megjelenésű, egyértelmű terepjáró képességekkel, de gazdagon felszerelve. Ezen kívül viszonylag megbízható, német, széles körben szervizelhető, ismert márka. Itt is létezik dízel és benzines változat, 6 és 8 hengerrel, kinek-kinek ízlése, pénztárcája szerint. Vásárlás előtt nem árt kicsit utána nézni a kocsinak, ellenőrizni az eredetét és a historikus adatokat, mert a szegmens tartogat meglepetéseket bőven. Ennek ellenére, ha ok az autó, akkor biztosan nem lesz panasz a jobb egy ülésről.
  1. A Mini

Igen, a Mini. Kicsi, stílusos, igazi cool életérzés a volán mögött feszíteni. Meglátod, körbe járod, elidőzöl az apró részleteken, a nem szokványos belsőn, a palacsintasütő központi kijelzőn és egyéb finomságokon, majd érzed te is a márka által sugallt egyedi életérzést. Gyerekkorunk vidámparkos dodzsem élményeit idézi, mikor a kis, tömzsi kormány mögött cikázunk az utakon. Nagyon más, mint a többi. És ez a fajta másság kimondottam szexi. Persze ez a Mini már nem a Mr. Bean jelenetekből ismert cuki apró angol járgány, mivel a márkát bekebelezte a BMW, de talán te sem fogod bánni ezt a hátszelet, meg persze a lányok is tudják, amit tudni kell. vegyel-autot-olcsobban