Itt a tavasz, kell a kabrió

Ahogy kúszik be a tavasz és kezdjük újra élvezni a szabadban töltött időt úgy tűnnek fel az utcákon a tető nélküli autók. Noha korántsem ritkaság manapság a kabrió az útjainkon, legyen szó prémium kategóriáról, vagy egy youngtimer Peugeot 205-ről, biztos, hogy tízből tíz ember oda kapja a fejét, ha az utakon közlekedők tömegében egyszer csak feltűnik egy autó, tető nélkül. Szóval akárki akármit mond egy kabrió nagyon menő tud lenni. Ha kedvet kaptál és a szezon elején szeretnél beszerezni egyet összeszedtünk pár szempontot és jó tanácsot, ami alapján könnyebb a választás.
Tovább olvasom

4 autó, amivel tuti sikered lesz a nőknél

Dübörög a nyár, fesztiváltól, Balatonig, a belvárosi buli negyedtől a horvát tengerpartig keresztbe kasul utazunk, autózunk. Persze, hogy nem mindegy, hogy milyen járgánnyal tesszük, pláne ha számít a külvilág véleménye, netán szeretnénk jó benyomást gyakorolni a gyengébbik nemre is. A következőkben összegyűjtünk négy olyan autót, vagy szegmenset, mellyel biztosan nem nyúlsz mellé és hatásos lesz az első belépőd, úgy hogy a kulcstartó sem ciki a randi közben az asztalra téve.
Tovább olvasom

4 apróság, amivel tuti eladod az autódat

Használt autót eladni gyakran szerencse kérdése. Illetve részben szerencse, részben pedig olyan tényezőké melyeket mi magunk is tudunk alakítani. A legkeresettebb hazai használtautó portálon több, mint 100.000 hirdetéssel kell versenyeznünk a figyelemért, így korántsem mindegy, hogy az autó korán, állapotán, tulajdonságain túl milyen aprósággal, plusz figyelmességgel tesszük vonzóvá az eladásra szánt járművünket a potenciális vevők előtt. A következőkben összeszedtünk négy olyan szempontot, melyekre odafigyelve jó eséllyel találsz vevőt használt autódra.
Tovább olvasom

Milyen autót vegyek másfél millió forintért?

Bár mindenki örülne, ha feneketlen pénztárcával, vagy korlátlan limitű bankkártyával vághatna neki az autóvásárlásnak és nem az ár befolyásolná a döntést, azért a legtöbbünk számára jól behatárolt az autóvásárlásra fordítható összeg. Mi most egy átlagosnak mondható értékhatárt keresve összegyűjtöttünk néhány opciót, ami jó választás lehet a használt autót vásárlóknak, akinek nem csak az ésszerű költés, de a racionális és megbízható választás is fontos, amikor autót vesznek. Szóval a kérdés: Van másfél millióm, mit vegyek érte?
Tovább olvasom