Teljeskörű ügyintézés


Te sem szeretnél órákat ácsorogni egy sorszámmal a kezedben és arra várni, hogy egy szolidan kedves ügyintéző éreztesse veled a szívességet, hogy átíratja nevedre a frissen vásárolt járgányt sok sok pénzért cserébe? Válaszd a KEDVENC csapatát és hagyd meg nekünk az Örömöt, hogy elintézzük a járgányod nevedre írását! Nekünk nem kell kivenni szabadnapokat, mert ez a munkánk, ráadásul élvezzük is a feladatot, mert szeretjük az autókat (még talán az ügyintézőket is)! Teljes körű okmányirodai ügyintézés gyorsan, precízen, tervezhetően a KEDVENCBEN!


Biztosításkötés


Este van már úgyis? Majd elnéző lesz a rendőr ha látja, hogy most vetted? Ne hidd el a tündérmeséket, szinte biztos, hogy hazafelé igazoltatni fognak! A KEDVENC csapata segít neked, hogy nyugodt szívvel közlekedhess már rögtön az első utadon! Gyors ügyintézéssel, valamennyi hazai biztosítótársaság ajánlatát átböngészve segítünk, hogy a legjobb konstrukciót választva, nyugodtan ülj a volán mögé. Elég egy kötelező? Legyen inkább Casco? Segítünk Neked, számíthatsz ránk!


Műszaki vizsga


A műszaki vizsga sokak szerint csak egy gonosz manó, pedig igazság szerint a közlekedők biztonságát szolgálja. Mindannyian láttunk már füstöt okádó vagy távolról is lepukkantnak látszó autókat forgalomban. Gondolj csak bele mennyivel több lenne belőlük az utakon, ha nem lenne kötelező a műszaki vizsga. Mi ismerjük az érzést amikor a frissen vásárolt autóban nem ülhetsz teljes nyugalomban, mert ott motoszkál a fejedben a gondolat, hogy hamarosan műszaki vizsgára kell menni. Ne aggódj, segítünk neked! Amennyiben nálunk vásárolod az autód, teljes körű vizsgafelkészítést és vizsgaügyintézést vállalunk. Gyorsan, precízen, reális áron rejtett költségek és buktatók nélkül.


Garancia


Használt autók esetében is van mód, hogy a felmerülő szervizköltségek kapcsán ne kelljen aggódnod.  A gyári garancia lejártával is elérhető biztonság, akár az autó 15 éves koráig. A részletek kapcsán kérdezd munkatársainkat!

 

Eredetvizsga


A használt gépjármű tulajdonos váltásakor a vevőnek – de igény esetén akár az eladónak is - lehetősége nyílik meggyőződni a gépjármű eredetiségéről. Igény esetén intézzük a bevizsgálást és a biztosítjuk hivatalos dokumentumokat. Szent István utcai telephelyünkön rövid határidővel helyben elvégezhető.

 

Hitel / Finanszírozás


Amennyiben a kiválasztott autó megvételéhez finanszírozást szeretnél a helyszínen kínálunk megoldást számodra. Több pénzintézet ajánlata alapján dönthetsz a neked tetsző konstrukció mellett, Akár magánszemélyként akár vállalkozásként igényeled, legyen szó kis- vagy nagy értékű autóról, sokféle ajánlat közül válogathatsz, forint alapon. A részletek kapcsán kérdezd munkatársainkat!


Szerviz


Szervizpartnereinken keresztül kínáljuk neked gyorsszerviz szolgáltatásunkat. A felmerült műszaki probléma meghatározását követően segítünk a legoptimálisabb, idő és pénztárcabarát megoldást javasolni szervizigényedre. Sőt, hamarosan helyben is segítünk.

 

Autómosó


Telephelyinknél működő kézi autómosónk prémium minőségben takarítja autódat. Széles körű szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére az év minden napján: mosás, külső belső tisztítás, polírozás, kárpittisztítás, ózonos fertőtlenítés, szagtalanítás. Szolgáltatásainkról részletesen a linkre kattintva tájékozódhatsz: www.kedvencautomoso.hu

 

Értékbecslés


Szolgáltatásunk egy általunk összeállított egyedi ellenőrző átvizsgálás alapján történik. Az átvizsgálást követően, tekintettel az autó műszaki és esztétikai állapotára, futásteljesítményére, valamint korára az aktuális piaci árak alapján állítjuk ki a cégünk pecsétjével hitelesített ajánlatot. A szolgáltatást magánszemélyek és cégek is igényelhetik.


Hol lehet megtalálni minket?

Kedvenc a térképen Kedvenc Autókereskedés Kedvenc Autókereskedés